Shireen och Sebastians bröllop

I lördags var det äntligen dags för mitt första bröllop någonsin - Shireen & Sebastians. Efter en hel sommar med rätt så kasst väder så kom deras dag och knappt ett moln visade sig på himlen på hela dagen, helt fantastiskt! Efter några timmars fix här hemma så begav vi oss till Kungsholmen där vigseln skulle hålla till. Allt började med en gemensam lunch, sedan satte vi oss i ett vackert utsmyckat öppet tält precis vid vattnet och väntade in bruden med sina tärnor som anlände i en vattenlimousin. 
 
Festen ägde rum i en lokal i Älvsjö och nästan alla gäster från Skåne etc bodde på ett hotell i närheten så vi liftade dit, drack lite gott i hotellbaren med någa andra gäster innan vi begav oss till festlokalen. Så himla vackert ordnat allting. Först blev det snittar och bubbel ute i solen, sedan när brudparet anlände blev det arabisk dans både inomhus och utomhus. 
 
Det var en supertrevlig kväll med god trerättersmiddag och bröllopstårta, mycket dans, fina tal, skratt, gråt och mycket kärlek. Tack finaste Shireen och Sebastian för att vi fick vara en del av er stora dag! ♥