Årskrönika 2015

Nyårsafton 2014 firades på Cypern med vinterkräksjuka från Sverige. Kräktes i ungefär 19 timmar om jag inte minns helt fel. I början av januari kunde vi med stor glädje säga upp oss från våra jobb tack vare att jag hade fått ett nytt hemma i Stockholm. Vi hade två månaders uppsägningstid och bodde således kvar på Cypern under hela januari och februari för att sedan flytta hem till Sverige i början av mars. 
 
Flytten hem var pirrig, främst eftersom Norweigan fick för sig att strejka just precis den veckan. Tack och lov så försökte de rädda alla utlandsflyg och vi tog oss hem tack vare att de hyrde in ett plan med besättning från Grekland. Jag kommer nog aldrig att glömma vår första dag tillbaka Sverige, den 8 mars 2015. Det var en så otroligt vacker vårdag och vi gick bara runt i Stockholm och njöt. Att flytta hem var som att uppleva Sverige på nytt. Hela våren var så fantastisk, vi njöt varje sekund av naturen, svensk standard, svensk mat, svensk service, vårblommor och allt annat som är så himla bra här men som vi helt glömt bort. 
 
Sommaren, det sägs att det var dåligt väder men det var inget vi varken märkte eller brydde oss om. Oftast var det fint väder på kvällarna och det utnyttjade vi till max genom att vara ute i de långa ljusa svenska sommarkvällarna. Nästan varje helg spenderade vi på Djurgården tack vare att det är så smidigt för oss att åka dit med SL-båten som går precis nedanför vårt hus här i Finnboda Hamn (Nacka). Som vi älskar att bo här (men under år 2016 ska vi flytta)!
 
Sedan måste jag nämna mitt nya jobb som Marknadskoordinator på revisionsbyrån Mazars. När jag började där den 9 mars så fanns det också en marknadschef vid namn Monica. Monica tog hand om mig som om jag vore hennes egen dotter ibland kändes det som, vilket jag är oerhört tacksam för och jag är så glad att jag har lärt känna denna fantastiska kvinna. Nu jobbar hon endast kvar som konsult på timbasis och nu är jag till den största delen själv på marknadsavdelningen för hela Sverige. Jag trivs hur bra som helst och älskar verkligen mitt jobb. Det blir en del resor runt om i Sverige eftersom vi har kontor på 12 orter, men det är bara roligt. Jag har även fått åka på marknadskonferens till Milano och träffat kollegor från hela världen (vi finns i 73 länder). 
 
Två inlägg tillbaka kan ni läsa om vår fantastiska resa till Dubai i november och ett inlägg tillbaka kan ni läsa om världens bästa jul, nämligen vår första jul tillsammans som vi firade hos min bror med familj på Frösön. 
 
Idag är det nyårsafton och om några dagar, den 3 januari, firar vi 7 underbara år tillsammans. Vilken otrolig livskvalitet och lyx det är att känna att de här 7 åren varit de bästa i mitt liv samtidigt som jag vet att vår framtid bara kommer att bli bättre och bättre. Jag ser verkligen fram emot att få spendera varje dag i resten av mitt liv tillsammans med denna underbara man. Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går, du och jag är bäst! ♥
 
2015 har varit ett helt fantastiskt år och 2016 kommer att få det tufft om det ska lyckas bli bättre. Med det inte sagt att jag tror att 2016 blir ett dåligt år utan snarare att 2015 har varit HELT OTROLIGT BRA!! Jag ser med spänning fram emot vad 2016 har att bjuda på. Det vi vet just nu är i alla fall att det blir fler resor än 2015 och att vi ska flytta. Frågan är bara vart och när, det vi hoppas mest på just nu är tillbaka till Södermalm (mer info om det senare).