Årets fem julkonserter

Hela fem julkonserter blev det i år och nu är alla avklarade. Idag på självaste lucia så kom den första snön till Stockholm och mitt körkort fyller för övrigt 10 år idag. 
 
Julkonsert nr 1 - Christmas Night med Magnus Carlsson, Sonja Aldén och Shirley Clamp i Sundsvall. Eller ja, Sonja skulle ha varit med men fick ställa in på grund av stämbandsinflammation. Det var verkligen synd men det var ändå en bra konsert!
 
Julkonsert nr 2 - Christmas Comedy med Johan Glans, David Batra m.fl. Okej då, det var ingen julkonsert utan julinspirerad stand-up. Johan och David är alltid bra och roliga men de två andra tjejerna som var med sög och drog ned helhetsbetyget väldigt kraftigt.
 
Julkonsert nr 3 - Julpärlor i Gustav Vasa kyrka med Nacka musikklasser och en rad andra artister. Riktigt riktigt bra!
 
Julkonsert nr 4 - The Christmas Show i Globen med Tommy Körberg, Sanna Nielsen, Jill Johnson, Anders Glenmark och Timbuktu. Det spelades förvisso inte en enda jullåt men alla artister körde sina bästa låtar och det var verkligen en fantastisk show (kolla gärna in klippen på min Facebook om ni inte redan har gjort det). Tommy Körberg sjöng "Stad i ljus" så att hela Globen fick spåpäls bland annat.
 
Julkonsert nr 5 - Luciakonsert med Adolf Fredriks musikklasser och något musikgymnasium. Mysigt, men inte över förväntan. Men ett stort luciatåg i Storkyrkan i Gamla stan går sällan fel.