Ett år och elva månader

Idag var det dags för den sista arbetsdagen och det blev en riktigt bra dag. Vi skickade ut ett mail imorse om att det var vår sista dag, tackade för denna tid osv, och bjöd på två olika tårtor. Sedan bjöd Linnea ut oss på lunch och vi valde Ocean Basket som restaurang. Jag passade på att äta en massa kalamari eftersom det säkerligen kommer att dröja ett tag innan jag kan äta det så här igen. Lyxade även till det med ett glas vitt. 
 
På eftermiddagen hade vi ett avslutsmöte med vår nya VD och vår nya närmsta chef och sedan rusade tiden bara förbi. En massa kramar, fina lovord och sedan var vi helt plötsligt hemma i vår lägenhet igen. Här sitter vi nu och tycker att allting känns overkligt samtidigt som vi är så jäkla taggade på allt som ska hända inom kort. 
 
Ikväll ska vi ut och fira rejält med en god middag. I helgen är det dags att börja packa för imorgon är det bara en vecka kvar tills flyttlasset går hem till Stockholm. Hela nästa vecka har vi semester och just nu ser det ut som att det blir sol och +20 grader. Kan knappast bli bättre än så för tillfället! :)
 
Så här har vårt kontor sett ut de senaste 23 månaderna :)