Ett år och elva månader

Idag var det dags för den sista arbetsdagen och det blev en riktigt bra dag. Vi skickade ut ett mail imorse om att det var vår sista dag, tackade för denna tid osv, och bjöd på två olika tårtor. Sedan bjöd Linnea ut oss på lunch och vi valde Ocean Basket som restaurang. Jag passade på att äta en massa kalamari eftersom det säkerligen kommer att dröja ett tag innan jag kan äta det så här igen. Lyxade även till det med ett glas vitt. 
 
På eftermiddagen hade vi ett avslutsmöte med vår nya VD och vår nya närmsta chef och sedan rusade tiden bara förbi. En massa kramar, fina lovord och sedan var vi helt plötsligt hemma i vår lägenhet igen. Här sitter vi nu och tycker att allting känns overkligt samtidigt som vi är så jäkla taggade på allt som ska hända inom kort. 
 
Ikväll ska vi ut och fira rejält med en god middag. I helgen är det dags att börja packa för imorgon är det bara en vecka kvar tills flyttlasset går hem till Stockholm. Hela nästa vecka har vi semester och just nu ser det ut som att det blir sol och +20 grader. Kan knappast bli bättre än så för tillfället! :)
 
Så här har vårt kontor sett ut de senaste 23 månaderna :)

Sista arbetsveckan på Cypern

Igår var det cypriotisk helgdag, Green Monday, och idag påbörjade vi vår sista arbetsvecka här nere på Cypern. Det är en blandad känsla av overklighet och upprymdhet. SOM vi längtar hem just nu, och snart, snart, snart är det dags att sätta oss på planet till Sverige. Jag vet att den där känslan av ett nytt kapitel i livet snart kommer att börja infinna sig, och det är verkligen en känsla som jag ÄLSKAR. 
 
Det finns så otroligt mycket att se fram emot just nu så jag kan knappt sitta stilla. Inför det "nya livet" i Stockholm finns det så många nya planer, visioner och drömmar. Det kommer att bli så himla bra och nu är det inte många dagar kvar! ♥
 

När livet stannar

Igår satt vi på baksidan av vårt hus och njöt av solen ett tag och då började jag att läsa en ny bok - När livet stannar av Malin Sävstam. Den handlar om när hon och hennes familj samt hennes bästa väns familj åkte till Thailand för att fira jul år 2004. Jag bör nog ha läst nästan alla sådana böcker om tsunamin nu tror jag, jag får inte nog av dem. Det fascinerar mig så otroligt mycket eftersom det är så svårt, helt omöjligt rättare sagt, att förstå hur det var. Jag dras alltid till starka människor och därför dras jag till alla dessa böcker där de beskriver hur man går vidare från en sådan katastrof. Det är för mig mycket beundransvärt. 
 
 
Jag kunde inte låta bli att läsa så jag läste ut hela boken på en gång. En hel del tårar blev det också. Men för er som också gillar sådana här böcker så rekommenderar jag den starkt!
 
Nu känner jag dessutom att jag har läst så otroligt många böcker om Khao Lak att jag ju måste ta mig dit också. Vi får se när det blir. :)