När livet stannar

Igår satt vi på baksidan av vårt hus och njöt av solen ett tag och då började jag att läsa en ny bok - När livet stannar av Malin Sävstam. Den handlar om när hon och hennes familj samt hennes bästa väns familj åkte till Thailand för att fira jul år 2004. Jag bör nog ha läst nästan alla sådana böcker om tsunamin nu tror jag, jag får inte nog av dem. Det fascinerar mig så otroligt mycket eftersom det är så svårt, helt omöjligt rättare sagt, att förstå hur det var. Jag dras alltid till starka människor och därför dras jag till alla dessa böcker där de beskriver hur man går vidare från en sådan katastrof. Det är för mig mycket beundransvärt. 
 
 
Jag kunde inte låta bli att läsa så jag läste ut hela boken på en gång. En hel del tårar blev det också. Men för er som också gillar sådana här böcker så rekommenderar jag den starkt!
 
Nu känner jag dessutom att jag har läst så otroligt många böcker om Khao Lak att jag ju måste ta mig dit också. Vi får se när det blir. :)
Zarah-Lou

MEN vad härlig att få bo i värmen året runt! :D

Cornelia

Sådana historier är alltid berörande att läsa, viktigt på något sätt att ta åt sig av att livet är värdefullt och allt det :)

Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sådana där böcker brukar jag gilla, eller ja, gilla är ju fel ord, men jag tror du förstår hur jag menar så jag tackar dig för tipset.

sv: Haha, kunde tro det. Världen har ju så mycket fina platser så jag förstår att ni känner er klara med Cypern nu.

tommy

intressant blogg =)

Sara

Sådana historier berör mig så mycket ! Måste läsa denna boken :)

Madeleine Parkenberg

Den måste jag läsa!

mamma

Den måste jag också läsa, tack för tipset. KRAM

Fanny

Jag skulle nog inte klara av att läsa något sådant. Är för känslig för det. :/

Julia

låter hemsk men spännande också :)

Bröllopsklänningar

Som gräsrot inom miljöpartiet. Dvs en ”vanlig” knegare som engagerat sig i, som jag tycker, ödesfrågan att funkar inte miljön så spelar det ingen roll om vi har jobbskatteavdrag, fler lärare osv. Men vad MP gjort det är att man sålt bort sin ideologi dvs miljöfrågan till ett block för att man är så kåt på makten. Vad är det som säger att det blir en bättre för miljön med att samarbeta med sossarna istället för alliansen?

Cornelia

Den där boken har jag läst lite om, den verkar verkligen bra.

Amanda Niclasson

Jag har också tänkt att läsa den. Är den bra? :)