Shireens möhippa

Igår var det dags för Shireens möhippa. Klockan 05.45 ringde klockan och någon timme senare rusade vi in i hennes hem och överraskade henne (så gott det gick i alla fall eftersom hon redan misstänkte att vi skulle komma just igår). Vi fixade en stor brunch och satt ute i trädgården länge och åt, drack mousserat vin och gjorde diverse uppdrag. Sedan blev det taxi till en paintballbana. Det var första gången jag spelade och jag kan erkänna att jag var lite nervös och feg i början, hur ont skulle det egentligen göra att bli träffad? Men det var ju rätt kul faktiskt, det sved lite de två gånger jag blev träffad (fina blåmärken idag btw) men jag skulle gärna testa att spela igen. 
 
Sedan åkte vi in till Kungsholmen och relaxade på ett litet SPA. Sen blev det en lång mysig middag vid Norr Mälarstrand och sedan några sista uppdrag på stan innan dagen var slut. Fantastisk dag med fantastiska människor i ett helt fantastiskt väder. ♥
 

En tavla för varje kväll

Nästan varje kväll tar jag & Johan en promenad efter vattnet här där vi bor. Det är så vackert att jag skulle vilja göra en tavla för varje kväll. Man får liksom aldrig nog. Att bo granne med Djurgården är något av det vackraste jag vet.
 
Ett perfekt sätt att avsluta en midsommarhelg på.

Loka Likes Candy

 
Mycket roliga nya smaker. Måste säga att den med persikasmak verkligen smakar exakt som godiset och att
hallon- och lakritsskallen inte heller är så långt ifrån. Svamparna smakar mest jordgubb, men god ändå!