Födelsedagsfirande på Djurönäset

I lördags, på Sveriges nationaldag, fyllde min älskling år. Vi började firandet redan i fredags kväll då det var en helt magisk sommarkväll ute. Efter jobbet plockade vi ihop varsin räk- och mangosallad på Hemköp vid Åhléns CIty som tillsammans med en iskall flaska Riesling blev årets första utomhusmiddag på en klippa vid vattnet här där vi bor. Som vår favoritklippa i Protaras fast i Finnboda Hamn. Helt underbart!
 
Efter en stor födelsedagsfrukost här hemma i lördags tog vi bussen ut till Djurönäset där vi skulle spendera vår helg. Efter incheckningen högg vi in på den hembakade fikabuffén, sedan blev det en långpromenad efter vattnet, sedan bytte vi om till badkläder och simmande några längder i inomhuspoolen, varvat med långa härliga stunder i varsin Fatboy i relaxen. Sedan chillade vi på rummet ett tag, frossde i jordgubbar, bytte om inför middagen, satte oss i loungen på hotellet med ett glas vin/kaffedrink och bläddrade i en massa fina böcker som de hade där. Sedan blev det en trerättersmiddag och Johan fick både ljus och "fyrverkerier" i sin créme brulée. Det var en väldigt fin kväll, så vi avslutade med en kvällspromenad vid vattnet igen innan vi kröp ned i de oerhört sköna sängarna där vi sov som kungar hela natten.
 
Söndagen startade vi med en frukostbuffé förstås. Sedan lånade vi varsin cykel och åkte ut på upptäcksfärd på Djurö. Sedan hann vi sitte ute i solen ett tag innan vi tog bussen hem till oss igen. Fantastiskt mysig helg! ♥
 
Världens bästa älskling & jag :)
Terese

Låter underbart! :)

Terese

Låter underbart! :)