Flyttpackning pågår!

Första semesterdagen avklarad, en väldigt härlig men blåsig dag. Vi började med att ta en promenad till elbolaget här på Cypern för att höra hur vi ska göra när vi ska avsluta vårt elavtal när vi flyttar. Jag har både mailat och försökt ringa, bett grekisktalande kollegor ringa, men det går ju inte att få tag i dem! Ibland förstår jag inte varför vissa företag i detta land ens har ett telefonnummer och en e-postadress eftersom de ändå inte verkar bry sig om dem. 
 
Hur som helst, vi kommer dit och det är typ 30 personer i kö för att betala sina räkningar till att börja med. Det här med att betala räkningar över internet är tydligen väldigt opopulärt alltså. Som tur var så kunde vi ställa oss i en mindre kö för vårt ärende och kommer tillslut fram till en halvt otrevlig kvinna som förklarar att vi absolut inte kan avsluta elavtalet idag, för då stängs elen av imorgon. Det är alltså helt omöjligt att anmäla att man vill avsluta sitt elavtal mer än en dag i förväg, väldigt modernt måste jag säga. Så på fredag ska vi komma tillbaka igen, dessutom med ett foto på vår elmätare. Haha. 
 
Efter det fortsätte vi i alla fall vår promenad till Mall of Cyprus, köpte Johans obligatoriska latte och min Aloe Vera-dricka med jordgubbssmak och gick hem igen. Passade på att svänga förbi min frisör och bokade in en sista cypriotisk frisörstid på onsdag morgon också. Sen gick vi hem och började packa. NU är vi alltså igång. INTE många dagar kvar nu! ♥