Första veckan i Stockholm

Till och börja med får jag väl berätta om att vi faktiskt tog oss hem med Norwegian förra lördagen trots strejken. Eller ja, de hade hyrt in ett flygplan med besättning från det grekiska flygbolaget Aegean. TACK för det! Vi blev lite mer än en timme försenade, men det var absolut ingenting i jämförelse med hur det skulle kunna ha blivit. Väl på Arlanda hade vi också tur, våra väskor kom ut först av alla på bandet och sedan hoppade vi in i första bästa taxi och åkte iväg.
 
Söndagen var fantastisk på alla sätt och vis, mest på grund av att det var årets varmaste dag här i Stockholm den dagen. Efter en välbehövlig sovmorgon åkte vi in till stan och vandrade runt Skeppsholmen, tog båten till Djurgården och gick Strandvägen tillbaka till Centralen. Vi avslutade kvällen med varsin rejäl köttbit på Texas Longhorn i Hammarby Sjöstad, supergod mat och jättebra service. 
 
Sedan blev det måndag morgon och dags för min första dag på det nya jobbet. Jag blev mycket varmt välkomnad med både blommor och choklad på mitt skrivbord, utbjuden på lunch de två första dagarna osv. Första veckan var verkligen jättebra och det känns som att det kommer att bli hur bra som helst framöver också. Jag är redan involverad i många roliga projekt och det blir även en del resor de närmsta månaderna. Just nu känns det som att det nya jobbet verkligen passar mig som handen i handsken, deluxe!
 
Vi har haft solsken i Stockholm hela veckan och det är vår i luften, jag tror att vi kom hit i precis rätt tid. Nu har det ju bara gått en vecka men det känns så himla skönt att vara tillbaka i "civilisationen" igen. Maten är fantastisk på alla restauranger, alla man möter är trevliga och serviceinriktade, det är varmt inomhus, man kan ta sig fram hur man vill och när man vill, det finns varmvatten i kranarna utan att man behöver trycka på en knapp, vi behöver inte slänga toapapperet i en papperskorg och utbudet i alla butiker är såååå himla bra!! 
 
Mikaela

Bilden är så sann :)