Hejdå Cypern!

Nu sitter vi här, vår förhoppningsvis sista dag på Cypern. Varför säger jag "förhoppningsvis"? Jo för att vi ska flyga hem med Norwegian som fortfarande strejkar. Just nu ser det ut som att planet ska gå enligt tidtabell och inte ställas in, men jag kommer nog inte att våga pusta ut förrän vi har checkat in väskorna. 
 
Jag har fantiserat länge om de här sista dagarna, föreställt mig hur de skulle kännas och bli. Tack vare Norwegian (eller fackförbundet snarare) så har inget blivit som jag hade tänkt mig. Istället har vi gått runt och funderat på om vi ens tar oss hem. Det känns snopet och tråkigt att det blev så. 
 
Dock har vi ju varit lediga hela denna vecka och vi har inte bekymrat oss hela tiden. Vi har haft fantastiskt väder nästan hela veckan, varit ute mycket i solen och fått lite härlig färg på kinderna. Det var varit väldigt mycket tankar och känslor, upp och ned, fram och tillbaka. Vi är 100% säkra på att detta är rätt beslut och vi känner för det allra mesta ett stort lyckorus över allt som väntar oss där hemma. Samtidigt kommer det någon lite sorgsen känsla ibland över att vårt äventyr faktiskt är över. Men nya äventyr väntar! ♥
 
Det känns även helt overkligt att vi om några timmar sitter på ett flygplan hem, eller förhoppningsvis i alla fall. Vi spenderar i detta nu våra allra sista timmar i detta land, antagligen någonsin som det känns just nu. Vi har varit här i nästan två år. Dessa två år har både gått väldigt snabbt samtidigt som det känns som en evighet. Det går liksom inte att varken sätta ord, känslor eller ett tidsperspektiv på allting just nu.
 
Tack Cypern och alla inblandade för dessa nästan två år. I det stora hela har det verkligen varit en fantastisk resa på många olika sätt. ♥
 
sannafotografier.com

Vilken härlig bild :)

Majja Malmsten

Hur ser ditt drömbröllop ut? :)

http://majjamalmsten.blogg.se/2015/march/dream-wedding.html