Sista veckan som 27-åring

Inte ett enda blogginlägg under oktober månad blev det. Det är första gången på nio år (så länge som bloggen funnits) som inte varje månad har haft minst ett inlägg. Det här med blogg känns ärligt talat inte så hett längre. Jag själv läser nästan inga bloggar alls längre. Jag gillar dock att kunna gå tillbaka och se vad jag har skrivit förut, så min blogg kommer att fortsätta att finnas kvar trots att det mest troligt kommer att vara ganska glest mellan inläggen framöver. 
 
Tiden flyger förbi och jag har haft det ganska så intensivt på jobbet hela hösten. Dock hur roligt som helst, jag älskar fortfarande mitt nya jobb och tycker att det är hur kul som helst varje dag. Jag har bland annat jobbat ganska mycket med ett event som vi ska ha i Malmö på tisdag då vi ska dela ut årets företagspris. Cirka 100 personer är anmälda, vilket kommer att bli superkul! 
 
Jag måste även prata om vädret, så som i svenskar alltid gör. Jag hade ställt in mig på att oktober månad skulle vara helmulen, blåsig och kall. Istället har vi haft en helt fantastisk månad med solsken och många plusgrader. Jag och Johan har utnyttjat detta rejält varje helg och varit ute och njutit av varje solstråle och Stockholms underbara natur. Tack hösten!
 
Nu är vi inne på första dagen i november och det är min sista vecka som 27-åring. Min födelsedag kommer jag att fira i Dubai där temperaturen ligger på ca 30-34 grader varje dag just nu. Det ska bli så galet skönt med både sol, värme, semester, bad och allt annat som Dubai bjuder på. Hotellet har lovat att bjuda mig på en födelsedagstårta, det ska bli väldigt intressant att se hur den är. :)
 
När vi kommer hem från Dubai börjar julmyset. Bara för att jag kan så har jag bokat in massor med julkonserter och shower i år, jag har nog en del att ta igen efter att ha bott på Cypern i två år. I år ska dessutom Johan fira jul med mig i Norrland. Det är första julen vi firar tillsammans trots att vi har varit tillsammans i snart sju år. Det ska bli HELT fantastiskt. ♥