Myshelger i Sundsvall och Gävle

Blogginläggen fortsätter att lysa med sin frånvaro som ni ser, men jag lovar att jag inom en relativt snar framtid ska blogga om vår helt fantastiska Dubairesa, för det var verkligen världens bästa semester!
 
Sedan vi kom hem från Dubai har det varit full fart både på jobbet och på fritiden. Den första helgen efter att vi kommit hem, alltså 21-22 november så åkte vi till Sundsvall och hade en mysig helg med mamma och pappa. Vi bodde på hotell, åt en god middag på Opus och var på årets första julkonsert (av fem). Julkonserten var en lite försenad födelsedagspresent till min kära mamma. Egentligen skulle den vara med Magnus Carlsson, Shirley Clamp och Sonja Aldén men Sonja var tvungen att ställa in pga stämbandsinflammation. Så himla tråkigt! Men det blev ganska så bra ändå som tur är!
 
Nu i helgen så tog jag och Johan en nostalgitripp till vår gamla hemstad Gävle. Eller ja, hemstad vet jag inte, men jag bodde där i två år och Johan i 1,5. På något sätt kommer vi ju alltid att vara den staden evigt tacksam, för det var ju där vi träffades. Nu hade vi inte varit där på sex år och det var väldigt mysigt att vara tillbaka, i alla fall för en dag. Den största anledningen till varför vi åkte dit var för att vara med på bockinvigningen på första advent. De är nämligen grymma på att skjuta fyrverkerier i takt till julmusik där och då. Jag älskar det och jag blev absolut inte besviken i år heller. Riktigt bra!