För ett halvår sedan flyttade vi hem

Tiden går fort när man har roligt och mycket att göra. Som ni märker händer det inte så mycket på bloggen nu för tiden, jag har nästan inte tid. Men idag är det faktiskt ett halvår sedan vi flyttade hem till Sverige igen så jag tänkte att det var dags för ett inlägg. 
 
Sex månader... Det känns ärligt talat som att vi har bott här i flera år eftersom det har hänt så mycket saker under de här månaderna. Tiden på Cypern känns som... en dröm nästan. Har det verkligen hänt? Det känns jättekonstigt att det bara var ett halvår sedan vi bodde där. 
 
När man säger att man har bott på Cypern får man ganska blandade reaktioner och jag har ibland ganska svårt för att sätta ord på hur det egentligen var. Visst var det fantastiskt många gånger. Jag & Johan spenderade ju i stort sett varje helg på ett hotell vid havet från maj/juni till oktober. Livet på stranden var det bästa vi visste då, men inget vi saknar idag. 
 
Klimatet var såklart det allra bästa, men när det blev vardag så upptäckte vi att vädret inte är allt. Det är ju rätt bra om samhället fungerar också. Det tyckte vi inte att det gjorde på Cypern och det var det som gjorde att vi verkligen ville därifrån på slutet. Eller inte bara samhället, utan människorna och mentaliteten överlag. För att inte glömma hur fruktansvärt det var inomhus på vintrarna. Det var ju värre än att sova i en snöbivack i fjällen... Okej, det kanske är en lätt överdrft men på ett ungefär. 
 
Självklart ångrar vi inte att vi åkte dit i två år. Vi behövde verkligen lämna Sverige ett tag för att sedan inse hur fantastiskt detta land är. Visst, vädret lämnar mycket att önska ibland men jag har inte klagat på vädret en enda gång under dessa sex månader just för att jag är så tacksam för allt annat som fungerar här. Att ha jobbat utomlands i två år är en helt suverän upplevelse och vi har verkligen utvecklats som människor båda två. 
 
Jag har dessutom världens bästa jobb som jag blir tillsvidareanställd på den 9e september, om två dagar. Då börjar förresten årets kick-off nere i Malmö där jag ska stå inför 220 personer och berätta om det som rör marknadsavdelningen på företaget. Nästa vecka åker jag till Milano i tre dagar för att träffa de andra på vårt företag runt om i världen som jobbar med samma saker som jag. Jag får verkligen nypa mig själv i armen ibland, jag älskar mitt jobb!
 
Som ni vet så har vi inte varit iväg på så många resor sedan vi flyttade hem. Men oroa er inte, ikväll ska vi boka en semester till Dubai i november. Egentligen är vi lite emot att åka till samma ställe två gånger när det finns en hel värld att upptäcka, men det finns så mycket som vi vill göra där och som vi inte hann med när vi var där i april förra året. SOM jag längtar! ♥
 
Dubai marina
 
Fontänen vid Burj Khalifa
 
Jumeirah Beach Park
Livet i San Francisco

Ååh! Jag vill med åka till Dubai igen! Älskar staden och det är så fint överallt! Vi bodde på Rotana Jumeirah Beach. Kan jag verkligen rekommendera!