Vi ska flytta till Luxemburg!

Nu är vår utlandsflytt äntligen offentlig - den 1 oktober går flyttlasset till Luxemburg! 
 
Ja, vi blev visst inte så långvariga i Sverige som vi trodde, men när världens möjlighet knackar på dörren så kan man ju såklart inte tacka nej. För några veckor sedan fick min älskade Johan ett jobberbjudande på en svensk bank i Luxemburg, och dessutom kommer de att sponsra hans drömutbildning - en master i Wealth Management. Ett drömjobb och en drömutbildning i samma smäll - bättre än så blir det liksom inte. Det här är stort, riktigt stort! 
 
Och Luxemburg, en stad och ett land som vi knappt visste något om. Vi var där en sväng i somras och det är så himla vackert! Det lilla lilla landet med de otroligt stora möjligheterna - här kommer vi! Det kommer dessutom att bli så himla roligt att bo mitt i hjärtat av Europa, det kommer att passa oss som älskar att resa och upptäcka nya ställen helt perfekt. 
 
Fortsättning följer! ♥
 

Karin & Davids bröllop

Förra helgen hade vi förmånen att vara bjudna på Karin & Davids bröllop, och det var verkligen ett fantastiskt bröllop ute på Säby Säteri. Solen sken under utomhusvigseln, omgivningarna och lokalerna var så otroligt fina och romantiska, oerhört trevligt sällskap, maten, festen, tårtan - ja faktiskt allting var helt perfekt! Jag låter bilderna tala för sig själva, och åter igen - tusen tack Karin & David för att vi fick dela denna dag med er! ♥
 

Äventyrsgolf på Siggesta gård

Idag gjorde vi en liten utflykt till Siggesta gård ute på Värmdö. Det var kul att se något nytt och framförallt roligt att testa deras äventyrsgolf. Både jag och Johan tyckte att det var en bästa "minigolfbana" vi någonsin spelat på. Vi spelade minigolf för några dagar sedan ute vid Brostugan vid Drottningsholm också. Nu står det 1-1 i matcher, så frågan är vilken bana som utslagsmatchen ska spelas på. :) 
 
Golfbanan hade temat "Värmdö runt", och banorna bestod av allt från kyrkor till broar, porslinsfabrik och kommunhus. Förutom äventyrsgolf fanns det fotbollsgolf, vandringsleder, vikingagravar, skogshinderbana, lite djur, caféer etc. Rätt trevligt faktiskt!