Vi ska flytta till Luxemburg!

Nu är vår utlandsflytt äntligen offentlig - den 1 oktober går flyttlasset till Luxemburg! 
 
Ja, vi blev visst inte så långvariga i Sverige som vi trodde, men när världens möjlighet knackar på dörren så kan man ju såklart inte tacka nej. För några veckor sedan fick min älskade Johan ett jobberbjudande på en svensk bank i Luxemburg, och dessutom kommer de att sponsra hans drömutbildning - en master i Wealth Management. Ett drömjobb och en drömutbildning i samma smäll - bättre än så blir det liksom inte. Det här är stort, riktigt stort! 
 
Och Luxemburg, en stad och ett land som vi knappt visste något om. Vi var där en sväng i somras och det är så himla vackert! Det lilla lilla landet med de otroligt stora möjligheterna - här kommer vi! Det kommer dessutom att bli så himla roligt att bo mitt i hjärtat av Europa, det kommer att passa oss som älskar att resa och upptäcka nya ställen helt perfekt. 
 
Fortsättning följer! ♥
 
Märta

Åååh, fan vad kul! Lycka till :-)

Svar: Tack snälla du =)
Marie Bergman

Katarina

Så roligt! Vi bor nu i Amsterdam efter många år i Singapore. Vi trivs jättebra och det är så lätt att resa runt i Europa. Lycka till med allt!

Svar: Åh vad kul att höra! =) Vi drömmer om att flytta till Singapore en vacker dag. Jag hör av mig sen när vi ska åka till Amsterdam så får du ge mig lite tips! =)
Marie Bergman

Christine's Stories

Vad spännande Med Luxemburg! Det kommer bli fantastiskt :) Skönt också att flytta söderut när hösten börjar övergå till kyla och bitande vindar. Ska du jobba där nere också? Eller du är medföljare?

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Åh vad spännande :) Hoppas att det går bra :)

Svar: Tack så mycket =)
Marie Bergman