Klara Soppteater

För bara en vecka sedan var Stockholm ett vackert vinterlandskap med rejält mycket snö och många minusgrader. Kallt men otroligt fint! Under veckan har det varit flera plusgrader och det finns knappt en isfläck kvar någonstans. Det är mycket ljusare på morgonen och helt plötsligt känns det som vår ute. Skulle verkligen inte tacka nej till en tidig vår även fast vintern också har sin charm!
 
I tisdags bokade jag & Johan en resa till Förenade Arabemiraten veckan innan påsk. Vi flyger förvisso till Dubai men denna gång ska vi bo i ett emirat cirka 15 mil från Dubai. SOM vi längtar och SÅ skönt det ska bli! Mer info om det senare. 
 
Januari har varit en ganska bra månad ändå. Vi har kommit igång ordentligt med träningen och även börjat spela squash. Superkul! 
 
I torsdags var jag på Klara Soppteater med mina kollegor Stina och Jenny över lunchen. Jätteroligt koncept! Man får boka teater och bord i förväg, när man kommer dit står soppa, bröd, kaffe och kaka uppdukat på bordet och man hinner äta i cirka 15 minuter innan teatern kör igång. Riktigt kul, ska absolut gå dit igen!
 
Bildkälla: Klara Soppteater