Några timmar i Dubai

När vi näst sista dagen på semestern kollade väderrapporten såg vi att det skulle bli helmulet sista dagen. Vi skulle dessutom checka ut kl. 12.00 och inte bli skjutsade till flygplatsen förrän kl. 20.40. Då kom vi på den briljanta idén att åka iväg tidigare till Dubai istället.
 
Vi lyckades få hotellet, som anordnade skjutsen till flygplatsen, att fixa en bil som hämtade oss redan vid utcheckningen. Vi låste in våra resväskor på flygplatsen och tog tunnelbanan in till Burj Khalifa / Dubai Mall. Det var ju tredje gången på två år som vi var där så vi kände oss snabbt som hemma, och som vi älskar Dubai! 
 
Det var dessutom bättre väder i Dubai så vi satte oss först i solen ett tag, sedan spenderade vi ett par timmar inne i Dubai Mall (väldigt lätt gjort med tanke på att det är världens största köpcentrum), sedan åt vi middag med utsikt över fontänen som jag är så himla kär i och sedan promenade vi runt ett tag i området och spanade in allt nytt som hänt sedan vi var där i november förra året, den nybyggda operan t ex. 
 
Det var extra magiskt att se Burj Khalifa denna kväll, som hedrade Belgien och Europa genom att se ut som nedan. Otroligt mäktigt att se på plats!
 
Utsikten från restaurangen
 
Burj Khalifa hedrar Belgien och Europa
Veronica Wallgren

Så himla fint! Var i Dubai för ett par år sen och burj Khalifa är verkligen en mäktig byggnad :)