En helt underbar höstdag

Stackars Johan har suttit på skolan hela dagen och jobbat med ett grupparbete medans jag har varit ute i solen (ca 17 grader varmt!) och det helt underbara höstvädret i flera timmar. Det är en liten bit att gå hemifrån in till stan men absolut inga problem. När man väl kommer fram och har bestigit den första uppförbacken (den är inte nådig kan jag lova) så blir man verkligen belönad av en fantastisk utsikt. Det är så roligt att vara på upptäcksfärd inne i stan, det finns så otroligt många platåer, borgar, vägar och stigar att upptäcka. Hela Luxemburg city känns som en labyrint kan man säga. Jag tycker att det är riktigt charmigt och fint! 
 
Som ni ser på bilderna nedan så är Lux city en väldigt gammal stad. I bakgrunden skymtar skyskrapor i guld och andra fina nyare byggnader - det är där Kirchberg börjar (finans- och EU-distriktet). Guldskraporna är EU-domstolen. Sedan är det väldigt vackert med all natur, speciellt nu när hösten knackar på dörren och alla träd blir en stor färgexplosion. 
 
Anonym

Måste komma och se det själv tror jag 🙋

FrökenTV, bloggen om tv och film

vilka fina bilder

Sara

Så fint det ser ut! Och så härligt med så varmt ännu nu på hösten. Jag hittade nyss hitt till bloggen via din kommentar på min blogg, och blev nu självklart nyfiken över varför ni har flyttat till Luxenburg?