Sista kvällen i Sverige

Idag var min sista dag på jobbet. Det är första gången jag lämnar ett jobb jag verkligen tycker om, och det var inte helt lätt kan jag tala om. Jag fick en jättefin avtackning av såväl VD, som försäljningschef och en massa kollegor, plus god tårta och helt underbara presenter (följ mig på Instagram @_mariebergman_ så får ni se). Som tur är så har jag förmånen att få jobba kvar på distans ett tag, så jag behöver inte säga hejdå på riktigt än.
 
Ikväll har vi städat, slängt och packat det sista (förutom sängen som vi ska slänga imorgon bitti, hehe). Så hur känns det nu så här kvällen innan utlandsflytt? Pirrigt, jätteroligt, spännande men fortfarande ganska overkligt. Lägenheten är så tom att det nästan ekar av mina slagningar mot tangentbordet men ändå går det inte riktigt att förstå att det är imorgon det händer. 
 
Imorgon börjar ett nytt kapitel i våra liv och imorgon går startskottet på ett nytt stort spännande äventyr. Ni hänger väl med i bloggen framöver så att ni håller er uppdaterade?
 
Jag kommer ihåg när jag vaknade på morgonen samma dag som vi skulle flytta till Cypern. Jag vaknade kanske vid kl. 5 och kunde absolut inte somna om på grund av de miljontals fjärilar som befann sig i min mage just då. Vi får se hur det blir imorgon - kanske är jag lite mer van nu? 
 
Vi hörs i Luxemburg nästa gång! ♥