Kick-off i Berlin

Denna vecka har jag tillbringat fyra dagar på kick-off i Berlin. Jag och tre andra kollegor har verkligen jobbat stenhårt med alla förberedelser inför detta, och det blev så otroligt lyckat. Jag är SÅ nöjd! Att jobba med ett så här stort projekt för 200 personer i ett annat land har verkligen varit sjukt roligt och lärorikt. Dessutom var det ju såklart kul att vara i Berlin eftersom jag aldrig varit där tidigare. Jag hann se ganska mycket av staden, men känner ändå att jag måste ta med mig Johan dit någon gång och utforska lite mer. Jag fick verkligen ett uppvaknande när det gäller allt galet som Berlin har varit med om. 
 
Temat på årets kick-off var team building. Vi anlitade en eventbyrå som hjälpte oss med de olika aktiviteterna. Det som var absout roligast var "Körslaget" i onsdags. Eventbyrån hade flugit ned fyra olika körledare som coachade olika körer. Jag hade förmånen att vara i den röda kören som leddes av Angelica Alm, pianist i "Så ska det låta". Jäklar vilken grym tjej! Vi sjöng "Happy", håll utkik i mina sociala medier så dyker det nog upp en del bilder och kanske en och annan video framöver. Först tränade vi i ett rum på hotellet, sedan gick vi ut till en känd kyrka på stan och sjöng framför den, och under middagen på kvällen så tävlade vi mot de andra körerna. 
 
Efter fyra väldigt intensiva och långa dagar var det en supertrött tjej som kom hem igår. Idag har vi varit ute och gått Djurgården runt och sedan somnade jag nästan direkt på soffan igen. Kick-offen har varit en stor milstolpe, och jag har inte riktigt kunnat fokusera så mycket på vår flytt de senaste veckorna, men nu är det dags att ändra fokus. Allt fokus på utlandsflytten från och med nu! :) 
 
Kattis

Men vad härligt det både låter och ser ut!☺

rememberthiis.blogg.se

Mysigt :)