Milanoderby

Hej och glad påsk i efterskott! Jag och Johan har haft världens bästa påskhelg i Italien, närmare bestämt i Milano och Venedig. För några månader sedan när vi redan hade bestämt oss för Milano så började vi fundera på om det gick någon bra fotbollsmatch när vi ändå var där. Vi gillar ju fotboll båda två, men Johan har varit ett Interfan sedan han var liten. Gissa hur glada vi blev när det visade sig vara derby just precis över påsk! Och så jäkla mäktigt det var att vara där på San Siro tillsammans med 80 000 andra åskådare i strålande sol! 
 
Derbyn är ju alltid lite speciella matcher så jag ska erkänna att jag var lite pirrig innan. Jag vet ju hur stökigt det kan vara på ett derby i Stockholm, hur skulle det då bli i Milano? Men faktum är att det var hur städat och lugnt som helst och absolut ingenting att oroa sig för. Pjuh! Det kändes faktiskt tryggare än ett Stockholmsderby, ironiskt nog.
 
Matchen började hur bra som helst, Inter ledde med 2-0 i halvtid. Men i den absolut absolut absolut sista sekunden så gjorde Milan 2-2. Nåja, vi var hur nöjda som helst ändå! Riktigt härlig och mäktig upplevelse! :)