Julen 2017

Efter en veckas julfirande i Sverige är vi nu tillbaka i Luxemburg igen. Ett stort tack till alla inblandade, vi hade verkligen en mysig och rolig vecka, precis som det ska vara. Jag & Johan hade bokat bord på Restaurang SMAK i Stockholm redan första kvällen och den middagen klättrade direkt upp på topplistan över bästa middagar i mitt liv. Både mat och dryck var helt fantastiskt gott! Efter middagen såg vi Solsidan på bio, även den jättebra! 
 
Innan jag åkte upp till Jämtland för att fira en vit jul med min familj så hann vi också göra stan, träffa vänner och äta jullunch på Mr French med Johans pappa och syster. Mina dagar i Östersund bestod av massor med mys med familjen och bus med syskonbarnen, skoterkörning, madrassåkning m.m. Och alldeles för mycket mat förstås! 
 
Som vanligt när vi är hemma på besök så är det fullspäckat schema från morgon till kväll, roligt men intensivt. Vi är rätt glada över att vi har några dagar här hemma i Lux nu när vi bara kan ta det lugnt och ladda inför det nya året. :)
 
 
Julfirande i Östersund
 
Juldagen - middag hos min bror
 
Sista kvällen i Stockholm - middag på Griffins! :)