Julen 2017

Efter en veckas julfirande i Sverige är vi nu tillbaka i Luxemburg igen. Ett stort tack till alla inblandade, vi hade verkligen en mysig och rolig vecka, precis som det ska vara. Jag & Johan hade bokat bord på Restaurang SMAK i Stockholm redan första kvällen och den middagen klättrade direkt upp på topplistan över bästa middagar i mitt liv. Både mat och dryck var helt fantastiskt gott! Efter middagen såg vi Solsidan på bio, även den jättebra! 
 
Innan jag åkte upp till Jämtland för att fira en vit jul med min familj så hann vi också göra stan, träffa vänner och äta jullunch på Mr French med Johans pappa och syster. Mina dagar i Östersund bestod av massor med mys med familjen och bus med syskonbarnen, skoterkörning, madrassåkning m.m. Och alldeles för mycket mat förstås! 
 
Som vanligt när vi är hemma på besök så är det fullspäckat schema från morgon till kväll, roligt men intensivt. Vi är rätt glada över att vi har några dagar här hemma i Lux nu när vi bara kan ta det lugnt och ladda inför det nya året. :)
 
 
Julfirande i Östersund
 
Juldagen - middag hos min bror
 
Sista kvällen i Stockholm - middag på Griffins! :)

Santa Monica and Venice Beach

En dag åkte vi till Santa Monica, ett måste när man är i LA. Efter att ha strosat runt på den berömda piren i Santa Monica så tog vi en promenad till Venice Beach, det tog väl cirka en timme att gå inklusive lite småstopp här och där. Det var otroligt varmt den här dagen (cirka 35 grader) så det borde ju vara en perfekt dag vid stranden, och det var det säkert, men det var nästan ingen som badade eftersom vattnet inte såg så fräscht ut. Vattnet vid Santa Monica Pier var helt brunt, men vattnet vid Venice Beach var bättre och där stannade vi till en stund för att titta på de som surfade i vågorna. Rätt som det var så dök det upp en säl också! 
 

Downtown Los Angeles

Som de flesta säkert redan vet så är LA en otroligt stor stad, allting är väldigt utspritt (ingen riktig stadskärna) och det tar lång tid att ta sig runt. Det finns säkert jättemycket mer att se än vad vi hann utforska men vi är nog inte så jättesugna på att åka tillbaka faktiskt, LA blev ingen jättefavorit hos oss, mest på grund av alla skumma människor. Vi jobbar ju inom finans båda två och älskar att besöka finansdistrikt i olika städer, så även i LA. Finansdistriktet (säkert ett av flera) låg i Downtown och som ni ser på bilderna nedan så ser det väldigt trevligt ut. Några kvarter dock blev det dock väldigt slummigt, så det höll vi oss långt ifrån. 
 
Bankerna höll till i skyskrapor, och kolla in Walt Disney Consert Hall - wow!