Hollywood

Dåså, äntligen dags för den första uppdateringen från USA. Det var alltså i mitten av oktober som vi hoppade på ett flyg från London till Los Angeles. Vi flög med Virgin Atlantic och flygresan gick superbra. Vi hade aldrig flugit så långt förut och trodde att det skulle bli oerhört långtråkigt, men det gick hur bra som helst. Eftersom vi aldrig hade varit i USA tidigare så kändes det också lite pirrigt inför passkontrollen, men det gick också väldigt smidigt. 
 
Vi bodde på ett hotell i Hollywood som låg på parallellgatan till Hollywood Boulevard där Walk of Fame och alla andra turistattraktioner ligger. Hollywood gjorde oss lite besvikna, det är inte alls lika fancy som man tror, men ändå sevärt förstås. När vi kom fram till hotellet hade vi varit vakna i ungefär 22 timmar. Vi var supertrötta, men även superhungria så vi gick till Hollywood Boulevard och hittade en hål i väggen-restaurang som serverade de absolut godaste tacosen jag ätit i hela mitt liv med jätteräkor, torsk och massa annat gott. Överlag så åt vi väldigt mycket tacos när vi var i Los Angeles med alla möjliga fyllningar och tillbehör, mums! 
 
Dagen därpå vaknade vi utvilade och kände faktiskt ingen jetlag alls, skönt! Vi bokade in oss på en guidad busstur till Hollywood Hills och Beverly Hills, och den var grym! Det var tyvärr svårt att ta några bra bilder från bussen, men vi såg en massa kändisvillor, den ena värre än den andra, och vi gillade verkligen Beverly Hills. Denna tur var nog det bästa vi upplevde under våra dagar i Los Angeles. Dessutom var det ju ganska nära Halloween så det var mycket trädgårdsdekorationer och det var bland annat ett hus som var helt insvept i spindelnät. Skulle vara intressant att se hur de husen ser ut nu runt jul! :)
 
Fler uppdateringar kommer inom kort!