Julmarknad i Trier

Åhh, jag är så värdelös på att blogga just nu! Det är snart två månader sedan (!) vi kom hem från USA och ändå har jag inte lyckats lägga upp alla bilder än, sorry! Jag är ledig i mellandagarna och då ska jag ta tag i det, jag lovar! Dessutom var jag hemma i Stockholm förra helgen för att fira min 30-årsdag med familjen. Världens bästa helg! Det kommer ett inlägg om det också lite längre fram. :) 
 
Igår fick man ju antagningsbesked gällande VT-2018. Jag sökte ett magisterprogram på distans någon gång i oktober men sedan dess har jag knappt tänkt på det något mer eftersom jag inte trodde att jag hade en chans att komma in. Sist jag sökte just en magisterutbildning på distans så hamnade jag på reservplats 265 eller liknande. Och igår hade jag knappt en tanke på att beskedet skulle komma heller, men det ramlade in ett mail i inkorgen och jag loggade med spänning in för att se vilken reservplats jag skulle få den här gången. Men YES!! Jag kom in!! Och jag har svarat ja också. I januari börjar jag alltså både ett nytt jobb och en ny utbildning, spännande spännande!
 
I torsdags var jag på glöggmingel hemma hos Petra som är ordförande i SWEA Luxemburg. Nästa år har jag valt att engagera mig i deras projektgrupp, ordna event etc. Det ska bli så roligt och jag ser verkligen fram emot det. :) Så ja, det blir verkligen fullt upp och massor med nya roliga saker nästa år. En liten nystart kan man säga. 
 
Idag har vi varit i Trier (Tyskland) på julmarknad. Mysigt! Men de vi har här i Luxemburg city (3 st) är faktiskt mycket bättre. Det roligaste med julmarknader utomlands är att testa delikatesser vi aldrig testat förut. :) 
 
Anonym

Så ni var till Tyskland idag, va kul. Julmarknad ska ju vara fantastiskt där i Luxemburg så jag förstår att det är svårt att slå. Kram 💝 från mamma