Jaha 2017, då kör vi!

Alltså tiden går väldigt snabbt när man är ledig! Jag har varit ledig sedan den 23 december nu och fattar inte alls vart tiden har tagit vägen. Jag har kickat igång lite smått idag, men imorgon är det dags att börja jobba igen på riktigt. Det är ju knappast någon nyhet för någon att det är skönt att vara ledig, men snacka om att det var riktigt välbehövligt den här gången. Det har varit ganska bra väder också, så jag har varit ute på långa sköna promenader i solen och dessutom fått en hel del gjort här hemma. Johan har jobbat varje dag, stackarn!  
 
Idag kom förresten första snön! Hade den kommit i december så hade jag nog blivit glad och tyckt att det varit mysigt, men så fort jul och nyår är över så ställer jag in siktet på våren och tycker inte alls att snö känns särskilt kul. Som tur är så kom solen fram under eftermiddagen och nu är det inte så mycket snö kvar. Men än är det ju bara tidigt i januari, så jag vet att jag får skjuta fram tankarna om våren och bara infinna mig i att det kommer att vara kallt ett tag till. Men SOM jag längtar efter värme! 
 
Januari blir nog en spännande månad tror jag. Jag är med i en långdragen rekryteringsprocess sedan i början av november, men snart börjar vi äntligen komma i mål. Håll tummarna för mig, jag vill verkligen ha det här jobbet!
 
Det här är min bakgrund på mobilen just nu, älskar den!