Vackra vyer i Grevenmacher

Idag tog vi bussen till Grevenmacher, en annan stad här i Luxemburg (bussresan från Kirchberg tar ca 30 min). Först tog vi en snabb fika nere vid vattnet men sedan började vi vår promenad som vi kommit dit för. Det blev flera timmars promenad genom mängder av vinodlingar, upp för berg och genom skogar med helt fantastiska vyer. Så himla vackert alltså! Dock var det också väldigt varmt och vi hade alldeles för lite vatten med oss, men det var det värt. Bilderna nedan är verkligen inte rättvisa, men jag låter dem ändå få tala för sig själva ♥
 

Nu följer ni mig på Instagram

.. vare sig ni vill det eller inte! :) Titta så fint det blev här i bloggen när jag lade in kopplingen till mitt Instagramkonto. Nu kommer ni alltid att kunna se mina 10 senaste bilder därifrån - och det är nog rätt bra för jag uppdaterar Instagram betydligt oftare än bloggen nu för tiden. Klickar ni på bilderna ovan kan ni dessutom se dem i större storlek, samt lämna en kommentar om ni vill. Jag är helnöjd! :) 
 
Jaha hörreni, det är faktiskt en hel månad sedan jag uppdaterade sist. Jag tror att den främsta anledningen är att jag är väldigt trött och längtar ihjäl mig efter semester - 3 veckor kvar! Men oroa er inte, allt är bara bra med oss även fast vi är trötta och slitna. Vi jobbar hårt och spenderar våra varma fina sommarkvällar ute på långa mysiga promenader runt om i Lux. Jag ska dock försöka bli bättre på att uppdatera, men ni kan väl följa mig på Instagram också så länge? :)