Zürich Zoo

Precis utanför vårt hotell så kunde vi hoppa på spårvagnen som på bara ca 15 minuter tog oss till Zürich Zoo. Det var väldigt länge sedan vi var på Zoo (Skansen räknas inte) och jag måste säga att jag tyckte att det var över förväntan och roligt att vara där, framförallt eftersom jag såg en del djur som jag aldrig sett förut. Och innan ni börjar tänka på att ni måste kommentera att det är så synd om djuren så vill jag bara säga att det var ett väldigt fint och bra Zoo med stora och oerhört välgjorda inhängnader.
 
Det fanns massor av roliga apor, men de roligaste hoppade runt så mycket att jag inte fick till någon bra bild, och de absolut finaste djuren, lejonen och tigrarna låg och sov på längre avstånd så det blev inte några bilder där heller. Jag blev nästan kär i en av tigrarna, den såg så himla gosig ut (men det förstår jag också att den inte är). Här kommer några bilder! :)
 
Mikaela

Vilka fina bilder :D

Mikaela

Vilka fina bilder :D

Mirre

Fina bilder och vad roligt att gå på zoo

Linda

WOW vad häftigt. Fast ändå lite synd om djuren på zoo men vi får hoppas att dom har det bra iaf.
Svar: Hihi men tack. Där hoppas vi att vi kan njuta många dagar ;)

Emiza Granlund

Fina bilder

Marina

Jättefina bilder! Vi tillbringade många dagar på diverse ozon när våra barn var små då det var det absolut bästa de visste. Numer blir jag alltid lite beklämd av att se djuren som jag vet borde vara någon annanstans...