Pjuh, 32 grader i maj!

Det är knappt jag kan tro det själv, 32 grader varmt i maj! Så skönt och så underbart, men jag undrar verkligen hur resten av sommaren blir! Klockan är nu snart 23:00 och det är fortfarande 24 grader ute, helt amazing! I torsdags var det helgdag (skönt med kortvecka första veckan på nya jobbet), och vi var ute och gick runt hela stan. Stannade i en park här, tog en fika där osv. Helt fantastisk dag! Sedan har det ju flyttat in en sushi/kinarestaurang i vårt hus som numera har uteservering med perfekt kvällssol. Vi råkade visst äta middag där både i torsdags (se sushi/sashimibåten nedan) och i fredags. Det är ju så svårt att gå in när det är sådant här väder, vi har förvisso en balkong men vi har inte hunnit/orkat köpa några möbler dit än (dessutom är den i skuggan på kvällarna). 
 
Detta är en vanlig utsikt mitt i stan, älskar den! Så lummig och härlig! 
 
En random mysig gata mitt i stan
 
Sushi/sashimibåt, mums mums! 
 
Idag åkte vi till Remich och tog som vanligt en lång promenad efter Moselfloden. Det är så vackert med alla vingårdar som ligger runt omkring. De har nu börjat blomma en del, men det återstår fortfarande en hel del så jag får återkomma med fler bilder senare i sommar. Det finns även många restauranger med uteserveringar, perfekt för en mysig lunch samt en massa ställen efter floden att lägga sig och sola på, och idag hade vi med oss en filt. Så mysigt! ♥
 
Sara Karlsson

Ne men åh vad härligt! :D

BloggSessan

Du har en fantastisk blogg gillar den verkligen. Vill du byta länkar med mig då stiger bådas bloggar på google rankning?

veckomagasinet anne von porat

Driver även bloggen Veckomagasinet som har över 90 000 besökare i veckan. Kul för dig att bo utomlands när sverige har blivit kallare det snöar i maj.

BloggSessan

Glömde länken

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Ååh, men jaaa, jag vill också ha 32 grader, haha :)))

sv: Åh, men hur avis blir jag inte nu? Jag och min sambo sa ändå, när vi gick runt där på de olika gatorna - "Alltså, jag skulle kunna tänka mig att bo här!". Så vacker ju!

A M

gud så skönt och underbart! Verkligen fina bilder, sushin såg inte helt fel ut! :P
Kram

Linda

Men åh du har det bra här är det typ 10 grader och kallt! Nu får gärna värmen komma til oss med!