Tillbaka till finansbranschen

Ända sedan vi flyttade från Cypern har jag haft som mål att jobba inom finansbranschen igen, och speciellt när vi flyttade till Luxemburg som verkligen är ett finansland så tänkte jag att nu, nu är det dags! Ni som följer bloggen vet ju att jag har haft förmånen att behålla mitt svenska jobb på distans ganska länge och att jag dessutom har jobbat dubbelt under flera månaders tid då jag även fick en projektanställning väldigt snabbt här i Lux - som dessutom förlängdes. Men jag har även sökt andra jobb under en ganska lång period nu och ja, det har varit många intervjuer och många märkliga rekryteringsprocsser får jag väl minst sagt säga. Det har även funnits flera jobb som jag verkligen velat ha, men där jag fallit precis på mållinjen. Till saken hör också att om man som jag inte pratar franska, så är antal jobb att söka ganska begränsat och konkurrensen stenhård. 
 
Men i fredags fick jag klart med ett nytt jobb inom finansbranschen och idag började jag. Snabba ryck! Företaget heter KNEIP och jobbar med Fund Data Management. Det känns roligt och spännande men samtidigt lite konstigt att byta spår från Marketing som jag har jobbat med de senaste 4-5 åren. Men samtidigt så älskar jag att lära mig något nytt och just fondindustrin är otroligt stor här i Lux, så det känns ändå helt rätt. 
 
Efter jobbet var det fortfarande runt 24 grader varmt ute (än så länge har vädret här i Lux verkligen inte gjort oss besvikna), jag mötte upp Johan inne i stan och sedan åkte vi till Kirchberg för att inviga den nya sportbaren. Vi beställde varsin burgare, supergott! Sedan tog vi en extra lång promenad på väg hem, det är ju så otroligt skönt ute så man vill liksom aldrig gå in! 
 
Anonym

GRATTIS till nya jobbet. 💝 💝 💝 kram / mamma

Svar: Tack <3 <3 <3
Marie Bergman

Ajli Müller

Gratulerar till jobbet, så spännande när allt går så snabbt :-D det är varmt och skönt här också, jag njuter!

Åh, tack för din härliga kommentar inne hos mig! Vissa dagar klarar jag att ta det med en klackspark, andra gånger inte.

Mikaela

Grattis till jobbet! Burgaren säger man inte nej till heller! :P

Svar: Åh tack :)
Marie Bergman