Att uppskatta svenskar igen

Som ni vet så är det ju nu andra gången vi bor utomlands. Först bodde vi på Cypern mellan 2013-2015 och nu bor vi i Luxemburg sedan lite mer än ett år tillbaka. Båda gångerna så har jag känt likadant gällande en sak. I början fullständigt älskar jag att träffa nya människor och nationaliteter samtidigt som jag är måttligt road av andra svenskar och tycker att de är ganska tråkiga - jag har ju valt att flytta från Sverige av en anledning liksom. Men efter ungefär ett år, då vill jag inget hellre än att umgås med vettiga svenskar samtidigt som jag är ganska trött på andra nationaliteter. Självklart tycker jag fortfarande att det är roligt att lära känna och umgås med andra nationaliteter, det ger ett otroligt utbyte - MEN... svenskar, hallelujah! Då känner jag mig såhär: 
 
 
Nu i veckan fick jag dessutom klart med ett nytt jobb på en svensk bank här i Lux, är så otroligt glad! Jag har inte jobbat med en enda svensk på över ett år, så gissa om jag ser fram emot att börja jobba där. :) Mer om detta senare! 

Cheers for 30 years!

Jag kan ju erkänna att det här med att fylla 30 år känns konstigt alltså. Men trots lite "ångest" de senaste dagarna så har jag verkligen haft en fantastisk dag. Det har förvisso regnat och varit helgrått hela dagen, men vad kan man förvänta sig en vanlig dag i november? Hur som helst, jag började dagen med att öppna en massa paket som mina köra föräldrar skickat hit, sedan har jag firat med tårta, favoritchoklad, sång och mängder med kindpussar och kramar på jobbet. Dessutom fick jag hela tre blombud under dagen, vilket jag inte alls hade förväntat mig så jag blev så oerhört glad och överraskad! :) 
 
Och vad vore en födelsedag utan sociala medier? Är det någon som ens kommer ihåg hur många (eller få) grattishälsningar man fick innan de fanns? Man blir ju så himla glad varje år för alla grattis :) Och efter jobbet så blev det såklart en riktigt brakmiddag och massor med crémant med världens bästa älskling ♥
 
Så ja, än så länge så känns det helt okej att ha fyllt 30 år, vi får hoppas att det håller i sig ;) 
 

Grevenmacher i november

Hej! Nu är det två veckor sedan vi kom hem från USA och jag har flera hundra bilder jag skulle vilja dela med mig av från vår fantastiska resa. Jag ska försöka få till några inlägg snart! :) 
 
Idag tog vi bussen till Grevenmacher för att spana in hur vinodlingarna ser ut såhär års. Det var inte många druvor kvar men det var ändå ett väldigt vackert landskap. Det här är även min sista helg som 29-åring. På onsdag byter jag 20-någonting till 30-någonting. Gaahh, jag känner mig inte riktigt helt bekväm med det ännu. :)