Mingelmiddag med SWEA Professional

I måndags var jag på ett mycket trevligt event med SWEA Professional Luxembourg. För er som inte vet vad SWEA är så är det ett globalt nätverk för svensktalande kvinnor över hela världen. När jag bodde på Cypern tänkte jag många gånger att jag skulle engagera mig i SWEA där, men det blev aldrig av, och nu har jag bott i Lux i snart ett helt år innan det blev av. Nu efteråt undrar jag ju verkligen varför jag väntade så länge. 
 
Hur som helst, det började med champagnemingel ute i det fina höstvädret. Sedan hade de bjudit in en föreläsare som pratade lite om nätverkande och sedan åt vi en trerättersmiddag där vi bytte platser mellan varje rätt för att kunna nätverka så mycket som möjligt. Världens bästa idé! Den ultimata middagen om du frågar mig! :) 
 
Och faktiskt så var det så himla skönt att spendera en hel kväll med en massa svenska tjejer och kvinnor. Jag kände ingen av dem sedan innan och jag gick dit helt själv, men alla var så himla trevliga och lättsamma. Det blev en ganska sen kväll, men jag somnade med ett stort leende på läpparna den kvällen. Sådana här event ger mig otroligt mycket energi! Därför var jag inte sen med att betala in medlemsavgiften till SWEA Luxembourg efteråt heller, nu är jag äntligen igång! :)
 
Tyvärr tog jag inga bilder, men jag ville ändå dela med mig av det här. Tyvärr vaknade jag dagen efter med superont i halsen. Tack och lov har vi en rejäl dos med både Echinagaard och Esperitox från Sverige här hemma så idag känner jag mig redan mycket bättre. Känns viktigt att bli frisk snabbt och inte gå med någon långdragen förkyldning nu när det snart bara är två veckor kvar till USA! :)