Söndagsraclette

Hallå där! Det händer inte sådär jättemycket spännade i vårt liv just nu, så därav lite halvtaskig uppdatering både på bloggen och Instagram. Dessutom börjar det bli kallt, hoppas verkligen att värmen kan hålla i sig ett tag till. För någon vecka sedan hade vi runt 30 grader varmt och nu är vi nere på 15, brr! 
 
Men vet ni vad vi gjorde igår? Vi bokade en resa till Los Angeles och Las Vegas!! WOOOHOOO!! Det ska bli så jäkla kul och vi är verkligen supertaggade på vår första resa till USA. Det är tänkt som min 30-årsresa, men vi kunde inte åka i november pga Johans schema, så vi åker i oktober istället. Men men, det blir hur bra som helst! 
 
Och idag har vi varit hos min kompis Aisela och blivit bjuden på söndagsraclette. Vi grillade lammkotletter och fläskfilé, åt en massa smält ost och en supergod sallad. Till efterätt fick vi brownie med glass. Supertrevligt! ♥ 
 
Ser ni förresten hur ljushårig jag är? Tror inte jag har varit såhär "blond" på många många många år. Men snart ska det bli mörkt igen! 
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, så jäkla kul med vegas! Måste åka dit någon gång jag med :D

Hanna Karlsson

Vilken härlig kväll och så roligt med en inbokad resa till Las Vegas!

EVELINA

Vad gott med raclette! Och vad kul med resa till Los Angeles, blir säkert jättekul! :D

Alice Lindström

Vad roligt att åka till USA!

Mikaela

Åh så härligt att ni bokat resa :D

Eva`s blogg

åh va mysigt & va roligt att bo utomlands :)

Felicia

mysigt :D