Vinfestival i Machtum & Nittel

Även fast hösten så smått börjar göra sig påmind så har vi verkligen haft en fantastisk sommarhelg den här helgen, och vi har njutit för fullt. Igår hyrde vi cyklar i Remich och cyklade efter Moselfloden hela vägen upp till Grevenmacher (Lux-sidan) och sedan samma väg tillbaka efter floden fast på den tyska sidan. Wow, så vackert! 
 
Idag har vi varit på årets första vinfestival i Machtum (Lux) och Nittel (Tyskland). Vi köpte oss varsitt vinglas för 8 EUR och sedan kunde vi fritt gå runt och smaka bland 40 olika viner. Några var verkligen ingen hit och vissa var riktigt goda. Trevligt söndagsnöje får man ju ändå säga! Till och med kyrkan i Machtum var fylld med vin, se nedan. Det var dagens överrasking, men så fint! :) 
 
Susanna

Hej!

Jag heter Susanna och hittade din blogg när jag googlade lite om Luxemburg. Jag har blivit erbjuden ett jobb på en stor Advokatbyrå i Luxemburg och vet inte vad jag ska göra. Jag var på besök för två veckor sedan (när jag hade intervjun) och tyckte att det jag såg var mysigt. Men det är svårt att få en hel bild på 1,5 dag.

Jag tänkte om jag kunde få komma i kontakt med dig och fråga lite om hur du som svenska trivs där?

Med vänliga hälsningar,
Susanna.

Svar: Absolut, jag mailar dig! :)
Marie Bergman