Jul i Wien

I år firade jag & Johan jul för oss själva i vackra Wien. Det var första gången vi besökte både Wien och Österrike, men definitivt inte den sista. Wien är en stad med otroligt vackra byggnader, vilket tilltalar oss väldigt mycket. Nu runt jul fanns det också massor med julmarknader och av en ren slump så låg vårt hotell nära de två bästa, vilket var perfekt. På julafton hade vi bokat in en klassisk julkonsert á la Wien med klassisk musik (Mozart och Strauss), opera och balett - magiskt vackert - med en fyrarättersmiddag efteråt i konserthuset. Här kommer en massa bilder! 
 

Julmarknad - Bernkastel-Kues

Ja alltså, det här med bloggandet går verkligen utför. Just nu är jag mitt uppe i min magisteruppsats och deadline är endast några veckor bort. Kanske kommer blogglusten (eller i alla fall tiden för det) tillbaka efter det. Vi får se! :) Hoppas att ni följer mig på Instagram också, där kommer det i alla fall lite mer uppdateringar. 
 
Hur som helst, jag tänkte dela med mig av några bilder från förra helgen när vi var på julmarknad i Bernkastel-Kusel i Tyskland. Ett väldigt mysigt och gulligt ställe som ni ser. Jag är lite smått förälskad i alla dessa charmiga hus :)