Grand Canyon

Grand Canyon är verkligen en mäktig och annorlunda plats. Precis som med Las Vegas så tycker jag att alla borde åka hit! :) Vi bokade en VIP-tour, vilket innebar att vi åkte dit med minibuss med fem andra person och en personlig guide. Guiden var helt fantastisk, vilket gjorde den här dagen till en riktigt riktigt bra upplevelse. Det var en ganska blåsig dag, men yverna är verkligen svårslagna. Se nedan! :)
 
På vägen dit stannade vi även vid Route 66 och Hooverdammen. På vägen hem stannade vi i Arizona för att tanka, och där fick vi se en klassiker, en man med revolver i fickan, hehe. Ingen fara dock! 
 

Las Vegas

Kära läsare, har ni aldrig varit i Las Vegas så åk dit! Jag älskade ju överväldigande platser, och Las Vegas klättrade direkt högt upp på favoritlistan. Alla hotell har ju som ni kanske redan vet olika teman. Vi snackar stora och riktigt imponerande hotell med kasinon överallt. Vi bodde på ett hotell mitt i smeten, läget var perfekt med gångavstånd överallt och trots att Las Vegas är en stad som aldrig sover så hade vi det väldigt lugnt och skönt på rummet. Bildbomben nedan får tala för sig själv! :) 
 


2018 är äntligen här

Som jag har väntat och längtat efter 2018, och nu är vi äntligen igång! Imorgon börjar jag mitt nya jobb på Öhman Bank S.A här i Luxemburg och det ska bli så himla roligt! Fortsättning följer! :)