Grand Canyon

Grand Canyon är verkligen en mäktig och annorlunda plats. Precis som med Las Vegas så tycker jag att alla borde åka hit! :) Vi bokade en VIP-tour, vilket innebar att vi åkte dit med minibuss med fem andra person och en personlig guide. Guiden var helt fantastisk, vilket gjorde den här dagen till en riktigt riktigt bra upplevelse. Det var en ganska blåsig dag, men yverna är verkligen svårslagna. Se nedan! :)
 
På vägen dit stannade vi även vid Route 66 och Hooverdammen. På vägen hem stannade vi i Arizona för att tanka, och där fick vi se en klassiker, en man med revolver i fickan, hehe. Ingen fara dock! 
 
Alice Lindström

Såååå coolt!

Hanna Karlsson

Grand Canyon står på min lista över drömresemål! Vilket väder ni hade. :-)

Marina

Wow!! Vilka vyer! Gissar att det är ett resmål värt att sätta upp på "vill-resa-till-listan"!

Sabina

asså wooow vilka bilder! 😍 vilken sjuk upplevelse att få se Grand Canyon! håller verkligen med dig om att verkligen ALLA borde åka dit!

ha en fortsatt fin kväll

kramis

Alice Lindström

Häftigt!

Celine

Grand Canyon är absolut det coolaste stället jag någonsin har besökt!

Amalia

Wow! Vilka bilder! Vad har du använt för kamera och objektiv?

Svar: Det är bara min iPhone :)
Marie Bergman

M

Försvann din ögonplupp som du skrev om 2014? Du hade varit hos ögonläkaren o fått salva. Tror jag har nåt liknande själv.

Svar: Hej M! Nej min bubbla i ögat är kvar. Ögonläkaren på Cypern (där jag bodde då) skrev ut recept på ögondroppar och sa att det skulle gå över, men det gjorde det inte. Ögonläkaren i Sverige något halvår senare sa att det inte kan försvinna. Men den orsakar mig ingen skada eller irritation så jag får helt enkelt låta den vara.
Marie Bergman

Maolion

Wow, vilka fantastiska bilder! :D

M

Hej
Tack för svaret. Störigt men skönt att den inte påverkar dig.