Lissabon

Hallå gott folk! Herregud vad jag har blivit dålig på att blogga. 2018 är mitt sämsta bloggår sedan bloggen startades år 2006 (!). Men nu har vi äntligen haft lite semester och därmed har jag också lite nytt bloggmaterial. Både jag och Johan har pluggat varje kväll och varje helg de senaste månaderna och därför kändes det verkligen som en välförtjänt semester denna gång. Åtta dagar i Portugal blev det, både ett nytt land och nya städer! Det här inlägget kommer att handla om Lissabon - en stad vi hade höga förväntningar på eftersom så många talat så gott om den, men som verkligen inte föll oss i smaken. Dock fanns det fantastiska ställen utanför Lissabon, mer om dem i kommande inlägg. 
 
Det bästa med Lissabon var att vi, som tur var, hade bokat ett hotell i det lite nyare och modernare expoområdet "Parque das Nações". Vi bodde på TRYP Lisboa Oriente Hotel, förutom att läget var perfekt så hade vi även utsikt över havet, väldigt trevligt! Vi bodde granne med ett köpcentrum som hade öppet till midnatt varje dag, tågstationen "Oriente" som hade bra förbindelser till city, flygplatsen, Sintra etc etc. Det var även nära till havet, strandpromenaden och en rad trevliga restauranger. 
 
 
Vi spenderade en hel dag inne i Lissabon city, det området vi gillade allra minst under våra åtta dagar i Portugal. Visst fanns det någon typ av charm men det var mest gammalt och smutsigt tyckte vi. Hur som helst, här kommer lite bilder - som ni ser hade vi inte så bra väder den här dagen heller. 
 
Angelica Wåhlin

Så vackert! Jag har också varit lite slarvig med bloggen det här året trots att jag tänkt mig att jag snarare skulle bättra mig, haha ..